Wibra vacatures

0

Wibra vacatures

Filters

Wibra vacatures

Jij bent op zoek naar een leuke (bij)baan in een winkel. Want met jouw verkooppraatje zit het wel goed en de hele dag op kantoor zitten is toch niks voor jou. Wedden dat er tussen de Wibra vacatures iets leuks voor je zit? In deze winkel hebben ze een breed assortiment, van kleding tot huis en tuin artikelen. En de Wibra vacatures zijn al net zo gevarieerd als de winkel zelf. Neem gauw een kijkje door de Wibra vacatures die we open hebben staan en voor je het weet kun jij gaan werken bij Wibra.

Werken bij Wibra

Wil jij werken bij Wibra? Dan ben je bij deze Wibra vacatures aan het juiste adres. We hebben namelijk allerlei banen voor je in de aanbieding. Stuur klanten in de juiste richting als verkoopmedewerker of houd de boel op orde als winkelmedewerker. En hoe vaak je wilt werken, is ook aan jou. Met de Wibra vacatures kun je namelijk zowel fulltime als parttime aan de slag. En dat is handig voor naast je studie, school of hobby’s. Ben jij klaar om te werken bij Wibra? Solliciteer dan nu op jouw favoriete vacature.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Winkel Vacatures Online vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.