Lucardi vacatures

0

Lucardi vacatures

Filters

Lucardi vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt werken in een winkel je wel wat? Bekijk dan de Lucardi vacatures. Deze juwelier is een mix van subtiele, extravagante, betaalbare en exclusieve sieraden en horloges. Filter de Lucardi vacatures zo dat je nieuwe baan perfect bij je past. Kies de regio waar je wilt werken en het dienstverband dat voor jou het prettigst is. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je fulltime, parttime of in de vakantie gaat werken. De vacatures voor Lucardi bieden het allemaal. Solliciteer direct op je favoriet en voor je het weet begin je met werken bij Lucardi.

Werken bij Lucardi

Lucardi Juwelier is een van de grootste zaken op het gebied van sieraden en horloges. De winkels zijn verspreid door heel Nederland, zodat er bij iedereen wel een winkel in de buurt zit. Zo kun jij makkelijk werken bij Lucardi. Tijdens je werk ben je bezig met het netjes houden van de winkels, klanten helpen, gaatjes schieten, sieraden graveren, voorraad aanvullen en bestellingen plaatsen. Tijdens je werk bij Lucardi zorg je ervoor dat iedere klant vindt wat hij of zij zoekt en met een tevreden gevoel weer de winkel verlaat. Kom nu werken bij Lucardi. Bekijk de vacatures voor Lucardi op deze pagina en solliciteer op de vacature die het best bij je past.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Winkel Vacatures Online vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.