HANOS vacatures

0

HANOS vacatures

Filters

HANOS vacatures

Gek op eten én op geld? Wie niet? Met de vacatures bij HANOS kun jij je centen verdienen bij een Internationale Horeca Groothandel. Da’s de hemel op aarde voor een foodie als jij, want werken bij HANOS betekent dagelijks werken met een breed assortiment exclusieve producten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de versafdeling tiptop in orde is of geef klanten culinair advies. Vind je die moneys interessanter dan het eten? No problemo. Je vindt bijvoorbeeld ook genoeg logistieke HANOS vacatures op deze site. Komt geen culinair hoogstandje aan te pas, alleen een goed paar spierballen.

Werken bij HANOS

Eten, eten en eten. Dát is werken bij HANOS, toch? You’re close. Bij deze groothandel draait het inderdaad allemaal om food en gooi jij alles in de strijd om de klant de inspireren op culinair gebied. Met een beetje mazzel krijg je zelfs een lekkere maaltijd van de chef onder werktijd. Maar daarnaast draait het bij de vacatures bij HANOS óók om groeien. Leren. Ontwikkelen. Innoveren. Zodat je niet alleen lekker verdient, maar ook iets opsteekt van die baan. Of jij nou als vakantiekracht of als manager in dienst bent. Klinkt goed? Check dan de openstaande HANOS vacatures op deze pagina en solliciteer. Bij Winkel Vacatures Online kan dat al binnen één minuut.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Winkel Vacatures Online vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.