Blog over Winkels

(H1) Waar moet ik op letten bij het kopen van kantoorunits?

Waar moet je op letten bij het kopen van kantoorunits? Loop jij op het werk ook aan tegen het probleem dat je te weinig aparte ruimtes beschikbaar hebt? Kantoorunits bieden vele voordelen gezien ze zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te gebruiken.  Je hebt hierdoor meer ruimte beschikbaar kantoor. Maar wat sluit dan aan bij jouw wensen? Waar moet je op letten bij het kopen van kantoorunits? Hier zijn een aantal aandachtspunten waar je aan kunt denken als je overweegt om een kantoorunit aan te schaffen. 

 

(H2) Ruimte

Als je een kantoorunit wilt aanschaffen is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en hoeveel ruimte je nodig hebt. Houd hierbij ook rekening met de ruimte die je nodig hebt om de unit op te bouwen. Wil je een kleinere unit om rustig te kunnen werken in je eentje? Of zoek je een unit om te gebruiken als vergaderruimte? Denk hier goed over na. Ook zijn er vaak verschillende opties voor kantoorunits voor binnen en kantoorunits voor buiten. 

 

(H2) Budget

Voordat je een kantoorunit gaat kopen, is het handig om voor jezelf een duidelijk budget te hebben. Door een budget vast te stellen, kun je sommige opties al gelijk wegstrepen. Er is namelijk veel keuze tussen verschillende materialen en opties. Het is ook handig om te vergelijken of het voordeliger is om een kantoorunit op maat te laten maken of om een standaard unit aan te schaffen. 



(H2) Mobiel of niet?

Je kunt kiezen voor een mobiele of een niet-mobiele kantoorunit. Sommige units zijn voorzien van hijsogen waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen met een kraan. Er zijn ook mogelijkheden voor de verplaatsing met een heftruck. Het is ook handig om te kijken naar de moeilijkheidsgraad van de montage. Voor een mobiele unit is het handig als je hem makkelijk in en uit elkaar kunt halen. Dit zijn allemaal factoren die je moet laten meewegen in je besluit. 



(H2) Elektra

Bij het kopen van een kantoorunit is het ook belangrijk om in overweging te nemen of je gebruik wilt maken van elektronica binnen de unit. Als je verschillende units gaat vergelijken, zul je zien dat sommige units een optie hebben voor ingebouwde elektra. Deze elektrapunten kunnen op elke gewenste plek gemonteerd worden. Je kunt hierbij denken aan opties zoals: ledverlichting, plug & play stekkeraansluitingen, dubbele wandcontactdozen, ventilatoren etc. Erg handig dus om deze opties te overwegen. 




(H2) Zelf samenstellen

Omdat kantoorunits heel makkelijk zijn in de opbouw en qua onderdelen, kun je jouw unit heel makkelijk zelf samenstellen. Je hebt dan de keuze uit verschillende materialen en verschillende opties. Je kunt kiezen voor panelen met verschillende soorten ramen en/of deuren, toiletten, douches, een keuken en elektra. Het voordeel van het zelf samenstellen van een kantoorunit is dat er aan jouw wensen wordt voldaan. Heb je bijvoorbeeld weinig oppervlakte maar wel een hoog pand? Dan zijn er ook opties om jouw kantoorunit in verschillende verdiepingen te leveren. 

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.

Zoeken door blog-artikelen

Categorieën