Blog over Winkels

Je kent het wel, de hele stad vol met winkels voor vrouwen en mannen die voor de winkel buiten staan te wachten tot hun vrouwen klaar zijn in de winkel. Of als het slecht weer is, zijn alle banken bij de paskamers bezet door mannen die op hun vrouw zitten te wachten. Maar gelukkig er komt verandering! Er zijn steeds meer mannenwinkels in opkomst. In dit artikel nemen we er een paar met je door.

Modelbouw winkels

Wellicht denk je dat bijvoorbeeld Lego alleen voor kinderen is. Maar er zijn vele Lego sets die veel te moeilijk zijn voor kinderen en meer op volwassenen gericht zijn. Natuurlijk is dit niet echt modelbouw maar deze interesse in Lego zorgt vaak voor een verdere interesse voor modelbouw. Zo kun je in een modelbouw webwinkel eenvoudig vele verschillende soorten bouwpakketten bestellen. Van auto’s tot bouwpakketten met figuren uit films en series. Zo is er voor iedereen wel een prachtig bouwpakket te bestellen waar je vele vrije uren in kunt gaan steken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende modellen van oude auto’s, maar ook figuren uit films en zelfs werkende en rijdende auto’s en mechanische bouwwerken.

Scooterwinkels

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische scooters als ze een nieuwe scooter gaan kopen. Dit komt omdat in steeds meer steden milieuvriendelijke zones komen waar ze zo min mogelijk uitlaatgassen willen hebben. Bovendien wordt het bereik van de elektrische scooters steeds beter. Er zijn elektrische scooters in verschillende vormen en maten en dan is het wel zo leuk om ze in het echt te kunnen bekijken en wellicht er even op te zitten. Met een proefritje kom je er ook direct achter of een elektrische scooter iets voor jou is als vervanging van je fiets, elektrische fiets of normale scooter of bromfiets. Een elektrische scooter kent veel voordelen ten opzichte van een elektrische fiets en normale scooter. Zo beschikt de elektrische scooter vaak over een grotere accu dan de fiets, maar maakt de scooter niet zo veel herrie als een normale scooter. Hierdoor veroorzaak je ‘s ochtends of ‘s avonds geen overlast in de buurt.

Modewinkels voor mannen

Steeds meer komt het besef dat ook mannen graag in mooie kleding lopen en er verzorgd uit willen zien. Dit heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer modewinkels speciaal voor mannen komen. Denk bijvoorbeeld aan Only for Men. Dit is een grote keten met alleen maar kleding voor mannen waar je ook nog eens persoonlijke aandacht krijgt. Dit zorgt voor een totaal belevenis die je niet in veel winkels tegenkomt. Ook in de grotere steden vind je toffe herenwinkels met kleding die je niet in de alledaagse winkel vindt. Draag je graag kleding die niet zomaar iedereen kan kopen? Ga dan in de stad op zoek naar dit soort winkels en scoor jouw bijzondere kleding. Enkele voorbeelden zijn ABOUT. In Amsterdam, Labels in Sittard, Coef in Nijmegen of Arnhem en Concrete in Den Haag.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mannenwinkels die in opkomst zijn, maar dit zijn enkele voorbeelden van veelvoorkomende winkels in de grote steden.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.

Zoeken door blog-artikelen

Categorieën