Ribbon Text

Werken bij Blokker

0

Blokker vacatures

Werken bij Blokker

Ben je ready to work? En lijkt het je leuk om in een winkel te werken? Dan is werken bij Blokker echt iets voor jou. Blokker biedt een ruim assortiment aan van waterkokers en koffiekopjes tot tuinstoelen. Zo is er voor elke klant wel iets te halen waar jij ze blij mee kunt maken. Tijdens je werk bij Blokker zorg je ervoor dat de winkel een nette uitstraling heeft en dat de voorraad wordt aangevuld in de winkel, maar ben je ook druk met klanten helpen bij hun vragen, afrekenen bij de kassa en bestellingen plaatsen. Net zo divers werk als het assortiment dus. Je vindt alle mogelijkheden bij de Blokker vacatures.

Blokker vacatures

De Blokker vacatures bieden veel mogelijkheden. Zo kies je makkelijk voor een vaste baan, bijbaan, fulltime of parttime werk. Dan heb je zelf in de hand wanneer en hoe veel je werkt. Ook is het mogelijk om een studie te volgen tijdens je werk bij Blokker. Je volgt dan een BBL-opleiding, waar je werkt en leert tegelijkertijd. Heb jij al een studie afgerond? Dan zijn er ook genoeg openstaande vacatures bij Blokker op deze pagina te vinden. Scrol erdoorheen of filter precies waar jij naar op zoek bent. Binnen no-time heb je je favoriete Blokker vacatures gevonden en ga je na een succesvolle sollicitatie snel aan de slag.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Winkel Vacatures Online vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!